Contacteer ons!


Wij volgen de Corona-maatregelen van de overheid ook de komende weken verder op en werken maximaal van thuis uit. We proberen zoveel mogelijk te garanderen dat er iemand op kantoor aanwezig is.

Wil je ons komen bezoeken, neem dan wel eerst even contact op om een afspraak te maken.
Je kan ons steeds bereiken per e-mail of op onze mobiele nummers. 
Tot gauw!

locatieErfgoedcel Mijn-Erfgoed is gevestigd op de voormalige mijnsite van Winterslag te Genk, die vandaag de naam C-mine draagt. Je vindt ons in het torentje bij het rondpunt aan de kruising van de Wilde Kastanjelaan en de Vennestraat.

Onze contactgegevens:

Evence Coppéelaan 87
3600 Genk
Telefoon: 089 811 449
E-mail: info@mijnerfgoed.be
Website: www.mijnerfgoed.be

De Erfgoedcel is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer: buslijn G8 vertrekt aan het station van Genk en brengt je in enkele minuten naar Winterslag, waar je moet afstappen aan halte C-mine. Voor wie met de wagen komt: de Erfgoedcel is gevestigd vlakbij de E314. Neem afrit 31 (“Genk Centrum”) en draai links richting Genk. Aan de eerste lichten draai je rechtsaf. Vlak na het eerste rondpunt zie je C-mine aan je linkerkant, met het kantoor van de Erfgoedcel op de hoek. Als je op het eerste rondpunt links gaat, heb je toegang tot de gratis ondergrondse parking (dit is het makkelijkste om ons te bereiken). Je kan ook op het tweede rondpunt naar links gaan voor toegang tot parking 2.

Hieronder vind je een fast-forward-filmpje van hoe je best bij ons geraakt met de auto.