fbpx

De Limburgse Mijnstreek ademt cultureel erfgoed…

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Contactdag Vlaamse erfgoeddatabanken

11 juni 2019 van 09:00 tot 16:45

Foto: Eddy Daniels

Anderhalf jaar na de overdracht van Erfgoedplus, Erfgoedinzicht en Donnet naar de Vlaamse overheid is het tijd voor een stand van zaken en een vooruitblik naar de toekomst. Dat doen we op 11 juni op de contactdag voor Vlaamse erfgoeddatabanken in Antwerpen, samen met Delaware, FARO en VIAA/PACKED. In een dagvullend programma gaan we in op de werking van de Vlaamse erfgoeddatabanken en hun ondersteunende instrumenten. Digitale collectieregistratie als instrument voor collectiebeheer en als bron van erfgoedkennis vormt de rode draad doorheen het programma.

PRAKTISCH
Voor wie?
De contactdag staat open voor alle partners en gebruikers van Erfgoedplus, Erfgoedinzicht en Donnet, en voor iedereen die rond de registratie, het beheer en de ontsluiting van cultureel erfgoed in Vlaanderen werkt.

Waar en wanneer?
Dinsdag 11 juni 2019 – van 09.00 tot 16.45 uur

De contactdag vindt plaats in de Carnot Wing van het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp, vlakbij het Centraal Station van Antwerpen.

Meld je aan via de ingang van de Carnotstraat.

Inschrijven?
Deelname aan de contactdag is gratis, maar we vragen wel om vooraf online in te schrijven. Dat kan tot uiterlijk 4 juni.

Locatie

het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp, vla
Carnotstraat
Antwerpen,
+ Google Maps