Erfgoeddag 2016


Op zondag 24 april is het weer zover: Erfgoeddag! Tientallen verenigingen en gemeentebesturen uit de Mijnstreek steken dan de handen uit de mouwen en presenteren hoe rijk en divers het erfgoed in onze streek is aan de hand van tentoonstellingen, workshops, demonstraties, lezingen…

Er is voor elk wat wils binnen de meer dan 35 activiteiten: rondleidingen op mijnterreinen, unieke kerkbezoeken, een musical of een dansworkshop, koningschieten en een heuse reuzendoop! De activiteiten die leuk zijn voor kinderen zijn te herkennen aan het vlieg-label (Vlieg_web).

Het volledige programma van Erfgoeddag in de Mijnstreek kan je ontdekken in onderstaande brochure en op onze Facebookpagina. De handige kaart in het midden van de brochure wijst de weg, dus laat je verrassen en verbazen!

Wie graag een papieren brochure ontvangt, stuurt een mailtje met adresgegevens aan info@mijnerfgoed.be. We bezorgen ze graag!

Klik op de brochure om hem te bekijken op volledig scherm. Bladeren door de brochure kan door op de pijltjes naar links of rechts te klikken, of met de links- en rechtstoetsen van je toetsenbord. Inzoomen doe je door te dubbelklikken. Linksonder kun je via de schuifknop verder in- of uitzoomen. Terugkeren naar het origineel kan door op ‘esc’ te drukken op je toetsenbord. Klik hier om een digitale versie van de brochure op te slaan op je computer.