Infosessie Erfgoeddag 2017 ‘Zorg’ | Focus welzijn en gezondheid | Limburg


hartjeerfgoedErfgoeddag 2017, op zondag 23 april, staat in het teken van het thema ‘Zorg’. De Coördinatie Erfgoeddag helpt je graag op weg bij de vormgeving van je Erfgoeddagactiviteiten. In september en oktober organiseert FARO daarom een reeks gratis infosessies rond het thema ‘Zorg’.

Dit thema biedt veel kansen en daarom worden er infosessies georganiseerd op drie sporen: welzijn en gezondheid, erfgoed van de zorg en cultureel-erfgoedzorg.

Na het bijwonen van een infosessie weet je hoe je activiteiten kan inschrijven, welk promotiemateriaal er in de aanbieding is en hoe je je activiteit inhoudelijk vormgeeft.

Wil je graag een Erfgoeddagactiviteit organiseren in de zorgsector? Richt je je daarbij specifiek op een bepaalde doelgroep zoals personen met dementie? Werk je daarvoor samen met partners uit de zorgsector met als focus welzijn en gezondheid? Dan is deze infosessie iets voor jou. Meer informatie over de infosessie Erfgoeddag met als focus welzijn en gezondheid op 3 oktober 2016 in het WZC Immaculata, Dorpstraat 58, Overpelt krijg je bij: Bart De Nil, bart.denil@faronet.be of 02 213 10 87.

Meer informatie over de infosessie Erfgoeddag met als focus erfgoed van de zorg die plaatsvindt op 6 oktober 2016 in de Abdijsite Herkenrode, Herkenrodeabdij 4 in Hasselt krijg je bij Tine Vandezande, tine.vandezande@faronet.be of 02 213 10 81.

Meer informatie over de infosessies Erfgoeddag met als focus cultureel-erfgoedzorg (in Gent, Antwerpen of Brussel) krijg je bij Julie Lambrechts, julie.lambrechts@faro.be of 02 213 10 86.

Meer informatie over Erfgoeddag 2017: online of bij de Coördinatie Erfgoeddag.