Oproep: organiseer een activiteit op Dag van de Trage Weg 2017


Langs trage wegen ontdekken we de karakteristieke landschappen en erfgoedwaarden van ons land. Vaak zijn trage wegen letterlijk sporen uit het verleden of leiden ze ons langs historische bezienswaardigheden. Deze wegjes en paadjes op de kaart zetten, betekent zorg dragen voor onze omgeving en cultuur. Tijdens het jaarlijkse campagneweekend Dag van de Trage Weg zetten enthousiastelingen in heel Vlaanderen lokale trage wegen in de kijker. Die activiteiten brengen steevast duizenden mensen op de been.

Heb jij of heeft jouw organisatie interesse om een activiteit te organiseren tijdens het campagneweekend (14-15 oktober 2017)?  Initiatiefnemers kunnen rekenen op ondersteuning en promotie door Trage Wegen vzw. Alle soorten activiteiten op, langs en over trage wegen zijn mogelijk: een verhalennamiddag, een wijk- of patrimoniumwandeling, heropening van een oude kerkwegel, plaatsing van naambordjes, verkenning van een smokkelroute, een expo, enz.

Laat je inspireren op www.dagvandetrageweg.be, organiseer één van de vele activiteiten in heel Vlaanderen en reken op bekendmaking door Trage Wegen vzw. Vragen? Neem contact op met Sofie via sofie.vandaele@tragewegen.be of 09 331 59 22.