Stagiair in de kijker: Maarten


Afgelopen maand werden we in het plannenarchief van Mijnmuseum Beringen bijgestaan door Maarten.

Hallo, ik ben Maarten, 20 jaar.

Ik woon op amper 500 meter van het Mijnmuseum. Toen mijn stagebegeleider deze stage voorstelde, moest ik niet lang nadenken: een rustige werkplek, het werken op pc, belangrijke info bewaren zodat deze niet verloren gaat. En ik kan er zelfstandig naartoe, een nieuwe uitdaging die ik graag aanging….
De stage gaat goed. De collega’s zijn heel vriendelijk en ik heb mijn eigen werkplek. De plannen zijn interessant, ik zie hoe alles gemaakt is (technische info). De toestand van de plannen verschilt nogal, gelukkig ben ik niet vies van vogelkak! (nvdr: door hun jarenlange verblijf op de zolder van het Mijnmuseum, hebben sommige bouwplannen naast stof ook vogelpoep op het oppervlak, het resultaat van een naar binnen geslopen duif ooit).

Ik ben blij dat ik ondanks corona toch nog op stage kan gaan.
Groeten, Maarten