Workshop ‘Erfgoed, wat zit er in voor jouw organisatie?’


309Sinds januari 2010 kan je de Erfgoedcel Mijn-Erfgoed bij jou op de dienst uitnodigen om een workshop te komen geven rond erfgoed. Daar wordt de laatste jaren veel over gepraat.

Maar hoe zit dat ook alweer precies? Hoe kan jij zelf aan de slag met erfgoed? En waarom zou je met jouw organisatie zelf een project rond of over erfgoed organiseren?

Met deze workshop kom je te weten waar erfgoed op slaat en vooral: wat de meerwaarde is om met erfgoed aan de slag te gaan.

Voor iedere vereniging, school, organisatie, dienst of instelling kan erfgoed een leuk en inspirerend middel zijn om haar eigen doelstellingen te realiseren. Leerkrachten, rusthuizen en dienstencentra, jeugddiensten, integratiediensten, opbouwwerkers, cultuurambtenaren, bibliotheken, toeristische diensten… echt iedereen kan met erfgoed aan de slag.

Kostprijs: gratis

Duur: ca. 90min

Wij komen ter plaatse

Deelnemers: max. 15 personen per groep

Te reserveren via info@mijnerfgoed.be of 089 811 412.

Je kunt het materiaal voor de workshop ook gratis (excl. verzendingskosten) lenen. Het volledige pakket bestaat uit een uitgebreide handleiding met kopiebladen, 50 beelden gedrukt op duurzaam materiaal, een aanpasbare powerpointpresentatie en een bijbehorende informatiebundel. Aan te vragen via info@mijnerfgoed.be of 089 811 412.